Jakou kapacitu myčky zvolit?

Zde se nezalekněte velkých nákladů na provoz. I velké myčky mohou mít podobnou spotřebu, jako jejich menší sourozenci. Rozhodujte se tedy spíše podle prostoru, který máte k dispozici. Právě u jednorázových oslav, které jsou pár krát do roka oceníte myčku nejvíce.

Mycí programy

Nenechte se zmást spíše marketingovými programy, kde se vás výrobce snaží přesvědčit, že čím více programů myčka má, tím lépe. V praxi využijete:

  • Standardní program
  • Rychlý program pro málo špinavé nádobí
  • Intenzivní program na připálené a silně znečistěné nádobí
  • Případně speciální program na skleničky

Další funkce myčky

Některé myčky nabízejí funkcí odloženého startu. Rodiny s dětmi jistě ocení nejrůznější dětské pojistky proti otevření. Za zvážení také stojí funkce odstranění bakterií z nádobí. Praktickou funkcí je displej s časem, zbývajícím do ukončení programu, nebo elektronický ukazatel nedostatku soli a leštidla.

Uspořádání

Uvědomte si jaké nádobí nejčastěji myjete a dobře rozmyslete jak se vám bude vkládat a zase vybírat z myčky. Nezapomeňte ani na naběračky, pánvičky a větší hrnce.

Spotřeba elektrické energie

Na barevné štítky s označením energetické účinnosti jsem si už díky Evropské unii zvykli. Proto není potřeba vysvětlovat, že čím zelenější produkt zvolíte, tím méně zaplatíte za vodu a elektřinu.

Nabídka myček nádobí se slevou

Myšky nádobí sleva akce
Klikněte na obrázek a prohlédněte si aktuální nabídku myček nádobí se slevou.

Toliko k výběru myčky. Pomohl vám článek? S jakými myčkami máte dobré a s jakýmy naopak špatné zkušenosti? Napište nám do diskuse.

Svatba:

Inspirace:

Sdílejte
Další článekJak vybrat čtečku knih

BEZ KOMENTÁŘE

ZANECHAT ODPOVĚĎ