Snadné sdílení

Tomikup byl zpočátku poměrně uzavřenou aplikací. Abyste viděli přání svého přítele, bylo potřeba se také zaregistrovat a v aplikaci požádat o přátelství. To ale nebylo ideální například pro seznam svatebních darů, a tak přibyla funkce „zveřejnění seznamu přání“. Díky ní si může uživatel vygenerovat unikátní adresu seznamu, kterou snadno odsdílí na Facebooku nebo emailem.

Seznam si může prohlédnout každý kdo zná jeho adresu. Registrace je požadována až v případě, kdy si chce některý z dárků zarezervovat.

Možnost vložení do kódu stránky

Majitelé webů využívají také možnost zabudovat seznam darů přímo do kódu své stránky. Návštěvníci webu si všechna přání prohlédnou, aniž by byli přesměrování někam jinam.

Popisek wishlistu

Mnoha lidem přišlo neosobní strohé zaslání seznamu přání. Proto mají v nastavení každého seznamu možnost doplnit průvodní komentář, či upřesňující text.

Tomikup tlačítko

Pro urychlení zapisování tipů na dárky byla vytvořena hned dvě Tomikup tlačítka. První je určeno majitelům Eshopů a druhé přímo uživatelům.

Tlačítko pro uživatele Tomikup.cz

Toto tlačítko si uživatel jednoduše přetáhnete mezi záložky v prohlížeči. Kdykoliv ho na internetu něco zaujme, klikne na záložku a produkt včetně URL a aobrázku má ve svých přáních. Stejně tak si může uložit zboží jako nápad na dárek pro své přátele.

Tlačítko pro eShopy

Majitelé internetových obchodů mohou elegantně doplnit svůj web o ikonku, nebo text libovolné barvy a velikosti. Funkčnost je stejná jako u tlačítka pro uživatele.

Pokud uživatel nenavštěvuje daný eShop pravidelně, patrně si v něm nevytvoří svůj wishlist. Naproti tomu univerzální seznam přání od Tomikup zastřeší všechny internetové obchody pod jedním účtem.

Dárky dětem z dětských domovů
Ukázka přání dětského domova

Dárky pro dětské domovy

No a to nejlepší nakonec. Nejen před Vánoci, ale po celý rok můžete pomáhat dětem z dětských domovů. Darujte hračku, nebo praktickou část výbavy dětem, které dětský domov opustí v nejbližší době.

Napadá vás další bohulibé využití Tomikupu? Napište nám o něm. Stejně tak uvítáme zpětnou vazbu a tipy na další funkce.

Sdílejte
Předchozí článekJak vybrat skákací boty
Další článekDual Snowboard

BEZ KOMENTÁŘE

ZANECHAT ODPOVĚĎ