Vlastní design/ šablona e-shopu

Málokdo se dnes spokojí s univerzální šablonou, ale i tuto možnost u Byznyswebu samozřejmě máte. Na HOPsej.cz jsme si převedli grafickou šablonu ze starého Eshopu, jejíž implementace stála pár korun. Grafici jsou zde ochotní a dokáží nabídnout nejrůznější uspořádání shopu.

Mobilní verze eshopu

Procento nákupů přes mobilní telefon stále roste. Proto by měla být mobilní verze dnes již samozřejmostí. U Byznyswebu je možné rozeznat které objednávky přišly přes mobilní verzi a které přes desktop. Podle počtu těch mobilních usuzuji, že zjednodušená varianta shopu funguje dobře.

Další jazykové verze a měny

Za jednotnou cenu nabízí Byznysweb neomezený počet jazykových verzí. K těm můžete dokonce přiřadit vlastní doménu. Shodné zboží tak prodáváme také na slovenské verzi HOPsaj.sk, aniž bychom duplikovali obrázky. Propojené jsou i sklady obou webů.

Sklady

Sklady můžete a nemusíte využívat. Pokud tak učiníte, máte možnost nadefinovat co se stane po vyprodání daného zboží. Má se produkt přestat zobrazovat? Nebo se má jen zakázat možnost platby předem? Je zde velká variabilita nastavení.

Cena dopravy a platby

Možnost i dopravy a platby můžete nastavit v závislosti na ceně nákupu, hmotnosti zboží a samozřejmě země určení. Konkrétní způsob dopravy můžete také přiřadit ke konkrétní kategorii zboží.

Další praktické funkce

Kompletní přehled funkcí najdete přímo na Bysnyswebu. Zde jsou ty hlavní:

  • Podpora platebních bran a PayPalu
  • Propojení s Pohodou
  • Podpora slevových kuponů a affiliate
  • Podpora wishlistu
  • Slevy pro skupiny zákazníků/ velkoobchod
  • Související zboží

Nové funkce přibývají téměř každý měsíc podle aktuálních trendů. Kdybych neměl eshop pronajatý, musel bych je draze nechávat programovat.

Podpora 24 hod/ denně

I když se jednalo o problém, který jsem si způsobil sám, podpora byla vždy pružná. Ať už jsem ji kontaktoval o víkendu, o půlnoci, nebo v týdnu. Méně akutní zadání a úpravy trvají občas několik dní, ale nikdy ne nepřiměřeně dlouho.

PŘEHLED RECENZE
Dostupnost serverů
Podpora
Přehlednost
Sdílejte
Předchozí článekJakou koloběžku koupit
Další článekChci zhubnout a už konečně vím, jak na to!

BEZ KOMENTÁŘE

ZANECHAT ODPOVĚĎ