Přání Ježíškovi už nemusíte dávat za okno. Pokud chcete, aby Ježíšek znal vše, po čem vaše srdce touží, napište si přání na Tomikup!

Seznam přání pro Ježíška na www.Tomikup.cz
Vytvořte si vánoční wishlist online!

Tomikup je skvělá webová i mobilní aplikace, kam si celý rok můžete zapisovat nápady na dárky. Je to vlastně takový dopis pro Ježíška, který máte všude s sebou. Svůj seznam dárků můžete snadno sdílet se svými blízkými tím, že je pozvete do aplikace nebo jim pošlete odkaz.
Ke každému přání můžete přidat popis, obrázek i odkaz na konkrétní dárek. Tak Ježíšek nemůže udělat při výběru chybu.

tlačítko ke stažení aplikace tomikup
Stáhněte si Tomikup do iPhonu!
Nákupní seznam pro Android mobil
Stáhněte si Tomikup do telefonu s Androidem.

Maminky, čekají vás první Vánoce s miminkem? Vytvořte mu seznam přání, abyste omezily nevhodné dárky. Babičky jistě ocení pomoc při výběru.

Seznam dárků pro miminko
Na Tomikupu snadno vytvoříte dopis pro Ježíška i miminku.

Letos už adresu na Ježíška neshánějte… Ježíšek používá Tomikup!

Trávíte před Vánoci až příliš času chozením po obchodech a marným vzpomínáním na všechny ty skvělé nápady, které jste měli v průběhu celého roku? Bojíte se, že zase utratíte spoustu peněz za nesmysly, které obdarovaný nikdy nepoužije? Začněte používat Tomikup už teď a zapisujte si své skvělé nápady! Pozvěte na Tomikup také rodinu a přátele a podívejte se, co si opravdu přejí. Nikdo přeci nechce dávat špatné dárky.

dopis pro Ježíška
Vyplňte svůj dopis Ježíškovi!

Už jste pochopili, že je Tomikup prostě skvělá vánoční aplikace? Mít všechna přání pro Ježíška na jednom místě je rozhodně vánoční trend číslo 1.

2 KOMENTÁŘE

ZANECHAT ODPOVĚĎ