Snad žádný hokejista nebo bruslař si nemohl nevšimnout chytlavých zimních videí se sněžnými bruslemi, kterými obchod HOPsej.cz v poslední době zaplavil internet.

Sled Dogs Snowskates si získávají čím dál více fanoušků a není se čemu divit. Vždyť slibují že jsou oproti lyžím:

Snadnější
Zábavnější
Bezpečnější
Skladnější

Na českých a slovenských horách si získaly spoustu fanoušků už vloni. Přidejte se mezi ně na Facebooku! Dozvíte se v čas o předváděcích akcích ve vašem okolí, kde bude možné si Sled Dogs zdarma vyzkoušet.

Bruslete na sjezdovce!

Sněžné brusle budou skvělým vánočním dárkem pro všechny bruslaře, hokejisty, ale i ty, kteří jednoduše hledají změnu. Na e-shopu HOPsej.cz můžete vybírat ze všech dostupných modelů. Nejste si jisti s výběrem správného modelu? Přečtěte si články Jak vybrat Sled Dogs Snowskates a Jakou velikost zvolit.

Pokud si chcete sněžné brusle zatím jen vyzkoušet, není problém. Můžete si je za skvělou cenu půjčit. Sled Dogs je možné kamkoli zaslat.

Prodej sněžných bruslí Sled DogsPůjčovna sněžných bruslí Sled DOgs

 

 

 

 

 

Hokejisti

Hokejisté to mají s ostatními zimními sporty těžké, protože se jejich trenéři často bojí zranění. Se Sled Dogs se ničeho bát nemusí. Skluznice je tak krátká, že zde není žádná páka, která v případě pádu zpřetrhá vazy v koleni. Hokejoví trenéři dokonce doporučují Sled Dogs jako skvělý doplněk bruslařského tréninku.

Podívejte se, co si o Sled Dogs myslí hokejový trenér a účastník Redbull Crashed Ice Andrei Lavrov:

Bruslaři

Milujete inline bruslení a nemůžete se dočkat, až na jaře znovu obujete brusle? Prodlužte si sezonu i na zimu! Pokud jste zvyklí na jízdu po asfaltu, se Sled Dogs se jen přizpůsobíte novému prostředí a do pár minut na nich budete jako doma.

Ještě jsme nepotkali bruslaře, který by po vyzkoušení Sled Dogs nebyl absolutně nadšený! Podívejte se sami…tohle na lyžích ani snowboardu prostě neuděláte:

 

Milovníci Redbull Crashed Ice

Jste fanouškem této šílené soutěže? Vždy vás zajímalo, jaké to je být v kůži těchto odvážných jezdců? V tom případě jsou Sled Dogs Snowskates přesně pro vás! Jako dráha vám poslouží jakákoliv sjezdovka. Pusťte se z kopce a vyzkoušejte ten adrenalin na vlastní kůži! Není divu, že nejlepší jezdci Crashed Ice trénují na Sled Dogs Snowskates!

Rekreační lyžaři a děti

I naprostí nováčci na sněhu se zpravidla naučí bruslit na sněhu již za pár minut. Na YouTube jsou dokonce zdarma ke shlédnutí výukové lekce bruslení na Sled Dogs, takže k vyzkoušení vám opravdu nic nebrání.

Sněžné brusle jsou skutečně pro všechny a na své si přijdou i děti. Sled Dogs jsou snadnější na naučení, než lyže. Je dokázáno, že začátečníci, kteří kombinují výuku na lyžích se Sled Dogs, dosahují lepších a mnohem rychlejších výsledků!

Pády na Sled Dogs jsou pro děti méně frustrující, protože se zde není do čeho zamotat. Po pádu se jednoduše zvednete a jedete dál.
Absenci těžkých lyží a hůlek ocení (nejen) děti. Není třeba se s nimi tahat. U auta prostě nasaďte Sled Dogs a s volnýma rukama dojděte k vleku!

Podívejte se, jak první jízdu zvládli  tito nováčci:

Veškeré další informace o Sled Dogs Snowskates naleznete na oficiálních stránkách SledDogs.com.

Prodejnu a půjčovnu naleznete na HOPsej.cz.

Sněžné brusle cena

Naši slovenskí bratia nájdu kompletnú ponuku na HOPsaj.sk.

 

Sdílejte
Předchozí článek10 nejlepších dárků pro bruslaře
Další článek5 mýtů o sněžných bruslích Sled Dogs

7 KOMENTÁŘE

ZANECHAT ODPOVĚĎ