Chystáte se na nákup sněžných bruslí Sled Dogs, ale nejste si jisti výběrem správné velikosti? Tento článek vám pomůže vybrat Sled Dogs tak, aby vám dokonale padly.

Obecné pravidlo

Pokud vám vychází velikost nohy mezi dvěma velikostmi (ať už v Mondopintu nebo v evropském číslování), sáhněte po větší velikosti.

Prostě to zkuste…

Ze zákona máte minimálně 14 dní na výměnu zboží. Pokud zjistíte, že velikost bruslí není ideální, můžete je v klidu poslat zpět a nechat si poslat jiný pár.
Prodejci nemají problém s výměnou velikosti nepoužitých bruslí ani po delší době. Pokud

Klidně tedy můžete koupit Sled Dogs jako dárek pod stromeček a s velikostí si nedělat hlavu.

Potřebujete poradit nejen s velikostí? Přečtěte si náš článek Jak vybrat Sled Dogs.

Půjčovna sněžných bruslí Sled Dogs

Prodej sněžných bruslí Sled Dogs

 

 

Velikosti sněžných bruslí Sled Dogs

velikosti Sled Dogs
Jak vybrat velikost Sled Dogs

Jak si můžete všimnout na obrázku, typy číslování se u jednotlivých modelů Sled Dogs trochu liší.

Model Halden má jiný typ číslování, než ostatní modely, protože jedna velikost bruslí Halden bude sedět více velikostem nohy. To ocení hlavně rodiče dětí, jejichž noha stále ještě roste. Také je to výhodný model pro půjčovny. Model Halden tedy na rozdíl od ostatních modelů najdete ve velikostech XS-L.

Další model, který může ve velikostech trochu mást je model Lunde. Je to tím, že Lunde je dělaný především na dámskou nohu a číslování je tedy jiné. Vybírat můžete od velikosti 6, která odpovídá velikosti nohy 37, až po velikost 10, která odpovídá velikosti 42.

Jak zjistit svou velikost Sled Dogs bruslí?

Nejjednodušší způsob, jak vybrat správnou velikost je jednoduše najít v tabulce svou velikost nohy v evropském číslování a podle toho zvolit velikost vámi zvoleného modelu. Zvolte stejnou velikost, jakou máte u letních bot. Není třeba připočítávat tloušťku ponožek.

Máte velikost nohy na rozmezí velikostí, nebo si prostě jen stále nejste jisti, jestli jste vybrali správně? Využijte systém Mondopoint, který odpovídá délce vašeho chodidla v milimetrech.

Na videu níže se můžete podívat, jak správně změřit velikost nohy. Video je sice s norskými popisky, ale i tak je princip celkem jasný. Jednoduše měříme délku nohy od paty k nejdelšímu prstu.

Doufáme, že vám článek pomohl s výběrem té správné velikosti a nyní už vám nic nebrání užít si jízdu!

Pokud máte ohledně velikostí ještě nějaké nejasnosti, napište nám do komentářů. Rádi vám poradíme.

Sdílejte
Předchozí článekAplikace pro maminky
Další článekJak vybrat nosiče lyží

2 KOMENTÁŘE

  1. […] Sněžné brusle budou skvělým vánočním dárkem pro všechny bruslaře, hokejisty, ale i ty, kteří jednoduše hledají změnu. Na e-shopu HOPsej.cz můžete vybírat ze všech dostupných modelů. Nejste si jisti s výběrem správného modelu? Přečtěte si články Jak vybrat Sled Dogs Snowskates a Jakou velikost zvolit. […]

ZANECHAT ODPOVĚĎ