Už v roce 2010 jsem poprvé zakládal firmu pomocí ZalozFirmu.cz. Ačkoliv jsem do poslední chvíle nevěřil že někde nebude háček, nakonec jsem byl se službou naprosto spokojen.

Nedávno měl se Zalozfirnu.cz stejnou zkušenost i můj známý, kterému jsem tuto službu doporučil. Proto jsem se rozhodnul sepsat tuto recenzi. Věřím že pomůže zmírnit vaše obavy a ušetří vám čas i peníze.

 

Jak funguje ZalozFirmu.cz?

Je to celkem jednoduché. Ať už zakládáte s.r.o., akciovou společnost, nebo jenom živnost, začnete vyplněním online formuláře. U složitějších subjektů to může zabrat kolem 30 minut.
Máte-li elektronický podpis, nemusíte nikam chodit. V opačném případě je potřeba navštívit Checkpoint pro ověření podpisu.
Společnosti ZalozFirmu udělíte plnou moc a vše za vás zařídí. Veškeré potřebné dokumenty jsou generovány automaticky.
Po uhrazení zákonem daných poplatků, případně složení základního kapitálu, obdržíte veškeré dokumenty ke své nové firmě.

Zákon vyžaduje zřízení speciálního podnikatelského účtu pro s.r.o. Aniž by se mě kdokoliv ptal na mé preference, byl mi zřízen účet u České spořitelny, která si v té době účtovala poplatky za příchozí platby. Naštěstí nebyl problém Spořitelnu zrušit a využít účet bez poplatků u mBank.

Založení s.r.o. za 10 až 14 dní

Založení s.r.o. trvá zpravidla 10 až 14 dní od doručení veškerých  potřebných podkladů. V případě registrace koncese až si počkáte 30-60 dní. Pokud z nějakého důvodu spěcháte, přečtěte si jak koupit ready made firmu. Již hotovou firmu bez finanční historie a bez rizika dluhů pořídíte již od 25 tisíc korun.

Klady

+ rychlost
+ komunikace
+ většina kroků online

+ platí se pouze zákonné poplatky

Zápory

– automaticky zřízen podnikatelský účet u České spořitelny  (možno zrušit)

 

 

www.zalozfirmu.cz

PŘEHLED RECENZE
Cena
Rychlost
Komunikace
Sdílejte
Předchozí článekMikrovlnná trouba - Jak vybrat?
Další článekJak vybrat kolo

5 KOMENTÁŘE

  1. Jasne, rika typek kterej jim delal seo, nebo mu mozna ten web primo patri :).. zajimavy je, ze nikde na webu nepisou, z jakych grantu je jejich cinnost hrazena.. coz je vzdy podminkou k udeleni grantu. Cely to bude nejspis podvod, budou mit plnou moc, zacnou chtit prachy, pripadne zridej na majitele ucet, nechaji tam poslat zakladni jmeni a vyberou ho…vid??

    • Jestli týpkem myslíte mně, tak „Říká týpek“, který si přes ně založil Apovo s.r.o. před mnoha lety a ničeho zlého se nedočkal 🙂

      Možná berou nějaký grant na podporu podnikání a taky asi budou mít nějakou odměnu od banky, u které vám založí účet (povinný pro podnikání). Mně ho založili u ČSOB, takže jsem si ho obratem zrušil a otevřel u FIO, abych se vyhnul poplatkům…

ZANECHAT ODPOVĚĎ