Plánujete svatbu a rádi byste všechny potřebné informace sdělili přátelům i rodině pomocí přehledného svatebního webu? Doplňte svatební oznámení o adresu vaší svatební internetové stránky.  Nejen pro tento účel vám skvěle poslouží aplikace Webnode.

V tomto systému jsme pro vás vytvořili ukázkový svatební web, jehož tvorba včetně vymýšlení textů zabrala cca 12 minut. Sami jsme si tak ověřili, že je to asi nejjednodušší způsob, jak vytvořit svatební web, i bez sebemenších předchozích zkušeností.

Náhled webu na svatbu
Jak vytvořit svatební internetové stránky

Webnode vám dá na výběr z desítek zajímavých šablon a následná úprava textů probíhá podobně, jako jste zvyklí ve Wordu. Neustále máte před sebou náhled webu a změny provádíte online. V případě potřeby lze snadno vložit také video, vlastní fotografie, nebo seznam svatebních darů. Svatební webové stránky jsou ideálním způsobem, jak si říct o svatební dary, nebo jak si říct o peníze.

Svatební webov stránky samy o sobě dokonalou svatbu nezajistí. Pokud nechcete nic opomenout, přečtěte si ještě článek Co nezapomenout na svatbu.

Jaký je váš názor na svatební internetové stránky? Měli jste nějaké, nebo Vám přijdou zbytečné? Je por vás zajímavá automatická rezervace darů? Těšíme se na vaše názory a zkušenosti v diskusi pod článkem.

Sdílejte
Předchozí článekJak vybrat mixér smoothie "smoothie maker"
Další článekJak vybrat sluchátka

BEZ KOMENTÁŘE

ZANECHAT ODPOVĚĎ