Do půjčovny HOPsej.cz jsme na předváděcí akce dlouho hledali odolný hoverboard, který by neumřel po prvním dni používání a jehož kryt by přežil i nešetrné zacházení. Dnes Vám tedy představujete vítěze dlouhodobého testu, kterým je Kolonožka Rover Offroad.

Hlavní výhoda tkví v materiálu šasi. Nenajdete zde žádné naleštěné křehké plasty, které má 99% konkurence. Plasty na offroadovém hoverboardu Rover neprasknou při prvním nárazu nebo dokonce při převozu v kufru auta.

recenze zkušenosti Hoverboard
Rozměry kolonožky Offroad Rover

Další výhodou z pohledu životnosti jsou minimalizované blatníky. Na klasických hoverboardech je blatník po nárazu nejčastěji praskajícím místem. Zde při čelním střetu s obrubníkem narazíte pneumatikou, které se nic nestane.

Na tomto modelu jsem našli i nevýhody. Guma stupačky je až příliš snadno vyndatelná. Dokonce pár uživatelům v půjčovně vypadla při pádu. Proto bychom se trochu obávali používání za deště. O udávaném dojezdu 18 km lze také polemizovat, což je však bohužel standardem u většiny hoverboardů.

Každopádně je to nejodolnější hoverbaord, jaký jsme kdy měli a proto zatím zůstává jako jediný v nabídce půjčovny HOPsej.cz, kde si ho můžete také vyzkoušet.

Klady

+ Robustní konstrukce
+ Blatníky z odolného plastu
+ Mezi blatníkem a kolem se nic nezasekne

+ Dostatečný výkon
+ Rychlé reakce

Zápory

– Snadno vyndatelná gumová stupačka
– Baterka s 80 kg jezdcem neujede udávaných 18 km
– V dešti jsou blatníky spíše dekorační

 

Máte tip na nějaký odolnější a ještě kvalitnější typ gyroboardu? Napište nám své zkušenosti/ recenze do diskuse pod článkem. Rádi daný model také otestujeme otestujeme. Uvažujete o nákupu? Přečtěte si jak vybrat hoverboard.

PŘEHLED RECENZE
Poměr cena/ výkon
Sdílejte
Předchozí článekJaké zvolit tenisky do skákacích bot?
Další článekJak vybrat zimní pneumatiky

1 komentář

ZANECHAT ODPOVĚĎ