Když dospělý člověk neumí lyžovat, často se stydí a raději se vyhýbá výletům na hory s přáteli. V lepším případě tam vyrazí, ovšem veškerý čas tráví procházkami a posedáváním na hotelu, což je škoda. Poradíme vám, jak si víkend na horách konečně užít.

Naše rada je jednoduchá: Začněte se Sled Dogs Snowskates

Proč před lyžemi začít sněžnými bruslemi?

  • Během pár minut získáte kladný vztah k sjezdovce a zbavíte se strachu z kopce
  • Sled Dogs zatáčejí snadněji než lyže
  • Nehrozí křížení lyží
  • Zpětná vazba je okamžitá, díky čemuž se učíte rychleji
  • Po pádu nemáte překřížené dlouhé lyže a hůlky. Jednoduše se postavíte a jedete dál…

Jak jezdit na Sled Dogs Snowskates:

Detailní návod najdete v článku Jak jezdit na sněžných bruslích. Zde najdete alespoň základní video, na jehož základě si jistě uděláte lepší představu o jednoduchosti jízdy na Sled Dogs bruslích:

Půjčovna sněžných bruslí Sled DogsProdej sněžných bruslí Sled Dogs

Jedete na hory jen na víkend? Pak zůstaňte celou dobu na bruslích a užijte si jízdy beze stresu z lyží.
Jste na horách týden? Po 1-2 dnech můžete přesedlat na lyže a zkrotíte je 2x rychleji, než kdybyste na nich rovnou začínali. Jedná se o ideální způsob, jak se rychle naučit na lyžích. To potvrzuje následující graf, vycházející z nezávislé studie Harbin sport university:

jak se rychle naučit na lyžích
Křivka, znázorňující rychlost učení se na lyžích, snowboardu a Sled Dogs

V zahraničí jsou Sled Dogs součástí výuky SKI škol

Sněžné brusle Sled Dogs jsou něčím, čeho se české lyžařské školy bojí. Když jsme je seznámili s kompletní studií, grafem výše a řekli jim, že díky sněžným bruslím Sled Dogs mohou své klienty naučit na lyžích i Snowboardu naučit 2x rychleji, odpověď byla vždy prakticky stejná: „My jsme ale placeni od hodiny. My je nechceme učit rychleji“.

Že je to neuvěřitelné? Je to tak. Ale to holt asi bude česká nátura 🙂 Naštěstí díru na trhu čím dál častěji zaplňují instruktoři inline škol, pro které se jedná o přirozenou zimní variantu jejich sportu. Takto vypadá inline bruslař na Sled Dogs Snowskates:

KURZY SLED DOGS SNOWSKATES ZDE

Sled Dogs Snowskates jsou skvělým způsobem, jak se naučit správně lyžovat v dospělosti. Dospělého i děti naši instruktoři naučí lyžovat 2x rychleji, než kdyby začínal rovnou na lyžích.

Sdílejte
Předchozí článekJak vybrat nosič na snowboard
Další článekJak vybrat svatební oznámení

BEZ KOMENTÁŘE

ZANECHAT ODPOVĚĎ