Vánoce milují všichni, ale ruku na srdce… někdy je to o nervy. Všechny ty přípravy, nákupy, pečení uklízení… člověku z toho jde kolikrát hlava kolem. Obzvlášť když jsou to zároveň první Vánoce vašeho miminka.

Vánoční dárky chytře

Je jasné, že s malým miminkem není shánění dárků jednoduché. Celý proces vám usnadní vánoční aplikace Tomikup. Co že to je? Tomikup je mobilní aplikace a webová stránka, kde si můžete vytvořit si svůj seznam přání. Svůj wishlist pak můžete sdílet s rodinou a navzájem se můžete inspirovat při výběru dárků. 

tlačítko vyzkoušej tomikup
Klikněte a vyzkoušejte! Tomikup je zdarma!
seznam dárků pro miminko
Jaké dárky koupit miminku? To se snadno dozvíte v aplikaci Tomikup.

Seznamů můžete vytvořit hned několik, například seznam vlastních přání, seznam dárků pro vaše miminko, svatební seznam apod.Vaše rodina jistě ocení rady, jaké dárky koupit miminku k Vánocům. Už žádné nevhodné dárky!

Stáhněte si aplikaci do mobilu!

tlašítko ke stažení aplikace tomikup
Stáhněte si Tomikup do iPhonu!
Nákupní seznam pro Android mobil
Stáhněte si Tomikup do telefonu s Androidem.

Jak si užít Vánoce s miminkem

O Vánocích se obvykle schází celá rodina, a to znamení hodně návštěv a cestování. Zvládat všechen ten vánoční shon s kojencem není jednoduché. Nebojte se proto stanovit si pravidla. Návštěvy musí pochopit, že má malé dítě i o Vánocích určitý režim, který je třeba dodržovat. Všechny zúčastněné na to předem připravte a vše bude snazší.

Pokud pojedete někam na návštěvu vy, je dobré se předem domluvit na jídle. Bude třeba, aby navštívená tetička připravila příkrm? Nebude na oběd něco příliš nadýmavého?  Je lepší si tyto věci vyjasnit předem, ne se pak stresovat na místě.

Předvánoční přípravy

Vánoce samozřejmě obnášejí mnoho příprav. Lidé běžně více uklízí, vaří, pečou, smaží… Nedělejte si těžkou hlavu pokud nic z toho letos dělat nebudete. Vaše miminko a péče o něj by měla zůstat na prvním místě. Věřte, že půlroční dítě neocení naklizený byt, ale spíše klidnou maminku. Zkuste třeba poprosit o pomoc s pečením babičku či kamarádku.

Nákupní seznam v aplikaci Tomikup na Androidu
Nákupní seznam v aplikaci sdílíte s manželem

Nákupní seznam

Kromě dárkového wishlistu si můžete v aplikaci Tomikup vytvořit i chytrý nákupní seznam na běžné každodenní nákupy. Položky v seznamu se samy srovnají podle regálů, takže vám nákup zabere méně času.

To jsou všechny naše rady. Doufáme, že vás o svátcích nic nepřekvapí a že budete mít s miminkem klidné Vánoce.

A jaké jsou vaše zkušenosti z prvních Vánoc s novorozencem? Případně čeho máte největší obavy, pokud vás první Vánoce s miminkem teprve čekají? Napište nám do diskuze!

Sdílejte
Předchozí článek5 mýtů o sněžných bruslích Sled Dogs
Další článekBaby wishlist - sdílejte ho s rodinou

2 KOMENTÁŘE

  1. […] Anebo naopak vybíráte dárek pro nastávající maminku? Pak se nejdříve ujistěte v jejím wishlistu, že bodýčko bude tím nejpraktičtějším dárkem. Je škoda kupovat body stejné velikosti, jakých už má doma 20, když za půl roku nebude mít miminko co na sebe. Možná by aktuálně ocenila jinou položku z jejího seznamu miminkovských přání. […]

ZANECHAT ODPOVĚĎ