Lámete si hlavu s tím, aby vaše výbavička pro miminko obsahovala vše potřebné? Teď už nemusíte! Vytvořili jsme ji za vás.

Ta nejlepší výbavička pro miminko

Seznam potřeb pro miminko najdete leckde. Jen u nás ale najdete chytrý seznam!

Celý seznam si můžete uložit a přidávat (i ubírat) z něho položky dle vlastní potřeby. Následně ho můžete rozeslat všem příbuzným a přátelům, kteří by se na nákupech výbavičky pro dítě rádi podíleli. Je to skvělý nástroj k tomu, jak usměrnit babičky ve výběru oblečků a hraček. Přece nechcete, aby utratily tisíce za věci, které nechcete, když byst za stejné peníze mohla mít výbavičku vašich snů…

Výbavička pro miminko
Výbavičku můžete snadno sdílet

Aby toho nebylo málo jednotlivé položky z výbavičky se dají zarezervovat. Nemůže se tedy stát, že by se něco omylem pořídilo vícekrát.

Zjednodušte příbuzným nákup výbavičky tím, že ke každí položce přidáte odkaz na konkrétní produkt. Přidat můžete i obrázek produktu a doplnit lze i popisek, kde můžete specifikovat barvu, velikost, počet kusů a další důležité informace.

Sestavte si výbavičku pro miminko podle vašich potřeb

Nezapomeňte, že námi vytvořená výbavička pro miminko je spíše obecný seznam toho, co by doma nemělo chybět. Pravděpodobně ho budete chtít lehce upravit podle toho, jestli dáváte dohromady výbavičku pro holčičku či chlapečka. Nezapomeňte, že výbavička pro letní miminko se bude lehce lišit od výbavičky pro zimní miminko. Určitě nemusíte hned kupovat teplý fusak a kombinézu, pokud máte termín porodu v červnu.

Pravděpodobně nebudete potřebovat kupovat tolik věcí, pokud připravujete výbavičku pro druhé miminko v rodině, protože spoustu věcí už máte doma, případně se dá spousta věcí zdědit po bratrancích a sestřenicích. Pokud se jedná o výbavičku pro první dítě, doporučujeme zachovat klidnou hlavu a zbytečně neskupovat vše, co se dá. Je lepší toho koupit méně a v případě potřeby dokoupit, než mít doma hromadu nepotřebných krámů.

Pokud kupujete výbavičku pro dvojčata, je třeba u některých položek navýšit počet. Nepřehánějte to ale. Uvidíte, že toho spoustu dostanete od okolí.

Vyzkoušeli jste naší výbavičku? Celý seznam najdete níže. Napište nám do diskuse, jak se vám líbí!

P.S. s výbavičkou pre bábätko radi pomôžeme aj slovenským mamičkám 🙂

Sdílejte
Předchozí článekJak vytvořit seznam svatebních darů
Další článekVýbavička pro letní miminko

BEZ KOMENTÁŘE

ZANECHAT ODPOVĚĎ