Témata

0
942

 

Témata: http://www.chytryhonza.cz/

Lednice: https://www.datart.cz/novinky/radce-jak_vybrat_lednicku.html

https://www.alza.cz/article/g977.htm

Čistička vzduchu

Pánev?

Jaký tarif je nejvýhodnější, směřující na tarifomat.cz tímto odkazem: http://www.anrdoezrs.net/links/7999580/type/dlg/https://tarifomat.cz/

http://www.vasecocky.cz/pocitacove-bryle.html

Elektrickou koloběžku

Jak vybírat videokameru
jak vybrat objektiv
jak vybrat digestoř
jak vybrat parfém
jak vybrat auto
jak vybrat florbalku
jak vybrat protein
jak vybrat hokejku
jak vybrat zdroj
jak vybrat lezečky
jak postupovat při koupi auta
jak postupovat při reklamaci
jak koupit nemovitost

 

 

KNOW-HOW:

Fotky hledám zpravidla v AJ, aby mě nenapadnul nějaký český autor. Případně komerční obrázky produktů, jejichž majitelé jsou za sdílení rádi.
Fotka by měla mít ideálně pod 500 KB. Ještě ideálněji pod 200, ale to jde málokdy při rozumné kvalitě a rozlišení. Když najdete hezký obrázek se zbytečně velkým rozlišením, jde ho zmenšit i online: https://www.google.cz/search?q=image+size+reducer&oq=image+size+&aqs=chrome.4.69i57j0l5.10304j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Když mrknete na náhled, jsou tam „Související články“ Je super tématicky podobné články polinkovat přímo v textu. Pomáhá to SEO. Tady konkrétně nebude problém prolinkovat s univerzálními „celoročními“ pneu, případně s řetězy.

V článcích se snažím na závěr vyzvat k akci „napište nám do diskuse/ diskuze své zkušenosti a dotazy.“ Někteří lidé mohou googlit „zimní pneu diskuse“ nebo „zimní pneu zkušenosti“. Když tyto klíčová slova máíme v článku, je vyšší šance že vygooglí právě náš článek.

Pak ještě ze stejného SEO důvodu nebývá špatné vyjmenovat nejkvalitněšjí značky.

Ještě jedna SEO připomínka – NADPISY: https://www.byznysweb.cz/a/431 Měly by být používány ve správném pořadí. H1 je v našem případě název článku a na každé stránce je jenom jendou. Další nadpisy tedy musí být H2 a H3. V nadpisu je také fajn zopakovat kvůli vyhledávačům klíčová slova ()Čísla označení ZIMNÍCH pneumatik, Pozor na stáří ZIMNÍCH PNEUMATIK
Když to jde, zkouším v textu nebo nadpisech používat přímo otázky, které by mohli čtenáři psát do Googlu (Jak se označují zimní pneumatiky, Je lepší směrový, nebo asymetrický dezén)

Opravdu poslední SEO připomínka 🙂 JE FAJN POUŽÍVAT HODNĚ SYNONYMA. V článku máme 26x pneumatiky, ale jenom jednou gumy. I méně známé výrazy mohou přivézt zajímavé množství čtenářů.

Jo a kdyby se Vám stalo, že při psaní článku objevíte zajímavé podtéma, klidně napište další podčlánek do zásoby. Například u hodinek jsme takto napsali podčlánky o sportovních hodinkách, dětksých hodinkách. U foťáku pak o stativech/ brašnách. Jelikož jsou tyto tématické články snadno přirozeně prolinkovatelné, opět se zobrazujeme výše ve vyhledávačích.

 

A tohle je fajn pomůcka. Poradí to jaká slovní spojení lidé skutečně hledají. Je fajn je pak zahrnout do článku:

Sdílejte
Předchozí článekNákupní seznam pro Android
Další článekNákupní seznam pro iPhone

BEZ KOMENTÁŘE

ZANECHAT ODPOVĚĎ