Termín porodu se neodvratně blíží a vy stále nemáte kompletní výbavičku? Nechte si pomoct od rodiny! S baby wishlistem od Tomikupu bude shánění výbavičky pro miminko hračka.

wishlist
Sdílejte výbavičku s rodinou

Baby wishlist aneb čím obdarovat miminko

Pro své miminko můžete v aplikaci Tomikup vytvořit seznam přání ještě před tím než se narodí. Můžete do něj přidat hračky, které se vám líbí, ale i praktické věci jako povlečení, plenky a další věci, které byste rádi dostali darem.

Nechte si s výbavičkou pomoci od svých blízkých s pomocí aplikace Tomikup.

Prohlédněte si ukázkový seznam výbavičky pro miminko.

Jaké dárky koupit miminku
Seznam dárků pro miminko je skvělým pomocníkem pro celou rodinu.

K jednotlivým dárkům můžete přidat poznámku, kde blíže specifikujte například barvu či velikost. Můžete také přidat přímo odkaz na konkrétní produkt, a tím ušetřit rodině čas s hledáním.

Sdílejte přání v aplikaci s rodinou

Pomocí odkazu můžete svůj baby wishlist snadno sdílet s rodinou a přáteli. Každý si zde může zarezervovat, co miminku koupí, abyste nedostali nějaký dárek vícekrát. Babičky jistě budou chtít miminko něčím obdarovat a takovýto seznam jim značně ušetří práci.

výbavička pro miminko - vzor
Tomikup si můžete stáhnout i jako mobilní aplikaci

TIP: Ujistěte se, že Váš seznam obsahuje dárky z různých cenových kategorií, aby si mohl mezi dárky vybrat opravdu každý. Čím více nápadů na dárky do wishlistu napíšete, tím spíše si každý vybere.

ZAČÍT POUŽÍVAT ZDARMA

Uvidíte, že náš baby wishlist vám ušetří spoustu peněz a nervů, kterých s malým miminkem opravdu není nazbyt.

Sdílejte
Předchozí článekPrvní Vánoce s miminkem
Další článekAplikace nákupní seznam

BEZ KOMENTÁŘE

ZANECHAT ODPOVĚĎ