Jak vybrat dokonalé boty, šaty či kabelku pro ženu

0
198

Módní dárek je jedním z nejoblíbenějších tipů a nápadů na dárky, které můžete ženě darovat. Nejen, že udělá radost, ale navíc je praktický a užitečný. Každá maminka, babička, sestra či kamarádka ocení krásné šaty, novou kabelku nebo pohodlné boty. Takovým dárkem můžete ukázat, že vám na ni záleží a že na ni myslíte. Jak ale vybrat dokonalé botykabelku či šaty tak, aby se skutečně líbily?

Dokonalé boty pro každou ženu

Vybrat ženě dokonalé boty může být někdy náročné, ale s trochou pozornosti k detailům a znalostem o jejím stylu to může být příjemný úkol. Přinášíme vám osvědčené tipy při výběru bot pro kamarádku, maminku i přítelkyni.

Zjistěte, jaké boty se jí líbí

Předtím než začnete vybírat boty, zkuste zjistit, jaký styl preferuje. Nosí raději elegantní, klasické boty, nebo upřednostňuje sportovnější a pohodlné varianty? Na výběr máte z různých stylů, můžete jí pořídit lodičky, baleríny, tenisky nebo třeba sandálky. Přemýšlejte také o příležitostech, kdy bude dané boty nosit. Boty na běhání po parku budou jiné než ty na společenskou událost. Pořídíte jí pohodlné tenisky nebo zimní boty?

Zohledněte její velikost, šířku nohy i materiál

Velikost je klíčová. Zjistěte, jakou má velikost bot. Mějte na paměti, že některé značky mohou mít odlišné velikostní tabulky, takže může být užitečné zkontrolovat několik různých značek. Mnoho žen má navíc preference ohledně materiálu. Některé mohou preferovat kožené boty kvůli jejich trvanlivosti a kvalitě, zatímco jiné mohou upřednostňovat látkové varianty kvůli většímu pohodlí. Zároveň můžete při výběru dokonalých bot pracovat i s doplňky a detaily – některé boty mají spony, nitě či jiné ozdoby.

Perfektní šaty pro každou příležitost

I při výběru těch vysněných šatů pro vaši dceru, maminku či sestru se můžete inspirovat u nás.

Vyberte barvu, střih a značku

šatů záleží především na výběru té správné barvy, stylu, střihu i značce. Na výběr je opět z mnoha možností a barevná škála je téměř nekonečná. Ať už chcete obdarovat maminku nebo manželku, rozmyslete si, jaké barvy nosí nejraději. To vám může při výběru barvy pomoci. Zároveň je důležité nezapomínat ani na správný střih šatů. Nosí vaše drahá polovička upnuté věci, nebo naopak volnější střih? 

Značka a materiál jsou posledními aspekty, které je důležité promyslet. Má ráda nějaké určité značky? Který materiál jí je příjemný a který naopak ne?

Rozmyslete si, kam je bude nosit

Šaty na pláž budou samozřejmě jiné než šaty do společnosti. Zamyslete se, které šaty ji chybí. Má například málo letních šatů? Pořiďte ty. Nebo víte, že společenských šatů má hodně? Pořízení těch se proto raději vyhněte. Vyhnete se tak tomu, že nakonec budou jen ležet v koutě a obdarovaná je ani nestihne vynosit.

Kabelka, která udělá radost

Kabelky jsou pro ženy nesmírně důležité. Každá žena má tu jednu kabelku, ve které nosí snad celý svůj život. Od líčidel přes deodoranty, až po kapesníčky a klíče. Jak jí vybrat takovou, která si získá její místo v srdci?

Dejte praktičnost na první místo

Kabelka, která je příliš malá nebo nemá kapsy na uložení věcí, může být jakkoli krásná a módní, ale pokud je nepraktická, nakonec skončí v koutě. Na prvním místě při výběru perfektní kabelky byste proto měli brát v úvahu její praktičnost a využitelnost. Rozmyslete si, zda má dostatek kapes, ideální barvu, velikost nebo třeba materiál. Některé materiály se rychle ošoupou a světlé barvy zase rychle zašpiní. 

Vyberte správnou značku

Značka je dalším důležitým aspektem při výběru kabelky. Upřednostňuje vaše manželka, sestra či kamarádka určitou značku? Vyberte jí kabelku od té značky. Značek je samozřejmě spousta, od dražších až po levnější, záleží vždy na preferencích. Dražší značky jsou obvykle zárukou kvality a jejich cena v průběhu let příliš neklesá. Designová kabelka může být proto i skvělým investičním dárkem.

Vidíte, že vybrat pro sestru, manželku či maminku správnou kabelkuboty či šaty nemusí být žádná věda.

Inspirujte se i našimi dalšími tipy na skvělé dárky nejen pro rodiče: https://volowishlist.com/tipy-na-darky/cz/darky-pro-rodice 

Sdílejte
Předchozí článekJak vybrat módní kousky jako dárek
Další článekJak vybrat košili, bundu nebo kabát jako dárek

BEZ KOMENTÁŘE

ZANECHAT ODPOVĚĎ