Než začnete vymýšlet konkrétní svatební dary, měli byste se zamyslet nad tím, kde svatební seznam vytvoříte. K tomuto účelu se ideálně hodí Tomikup.cz, protože má všechny funkce, které budete potřebovat.

Proč vytvořit svatební seznam na Tomikupu?

  • odkaz na seznam snadno odešlete všem svatebčanům (můžete ho vložit do události na Facebooku nebo na svatební oznámení či web)
  • svatebčané si mohou jednotlivé dary zarezervovat, takže nic nedostanete dvakrát
  • pomocí mobilní aplikace můžete dary připisovat hned, jakmile vás napadnou
  • k jednotlivým položkám seznamu můžete přidat i odkaz na konkrétní zboží v eshopu, takže zajistíte, že dostanete přesně to, co chcete
  • vše je jednoduché a intuitivní – zvládnou to i babičky
  • vše je zdarma!

Tipy pro výběr svatebních darů

Co si tedy přát? Zde máme pár tipů.

Co chceme versus co potřebujeme

Zkuste se společně zamyslet a nakombinovat dary tak, abyste nedostali jen věci, které teď momentálně chcete, ale také ty, které se vám budu skutečně hodit a které byste si třeba sami neradi kupovali. Můžou to být třeba věci, které každý potřebuje, ale nerad za ně utrácí, jako ručníky, ložní prádlo, vysavač, mop, nádobí…

Finanční injekce

Přát si peníze jako svatební dar je dnes běžná praxe. Mnoho svatebčanů to navíc uvítá, protože nemusí nic vymýšlet a shánět. Nemusí se to však s věcnými dary nutně vylučovat. Na Tomikup můžete napsat mezi věcné dary i číslo účtu, kam se mají peníze posílat.

Doporučujeme zřídit pro tyto účely nový bankovní účet, který následně můžete využívat pro společné výdaje.

Věci co vydrží

Vybírejte věci do svatebního seznamu darů tak, aby přežily celé vaše manželství. Ručníky nemusí být nutně ty nejlevnější, vysavač nemusí být nutně ten nejnovější model. Volte ověřenu kvalitu.

Trocha zábavy

Manželství je dlouhé, je třeba si ho zpříjemnit. Co takhle přidat na seznam darů oblíbené deskové hry, společné zážitky, víkendový pobyt na hezkém místě, letenky na svatební cestu, jazykový kurz v zahraničí a další společné aktivity.

Ceny pro každého

Víme, že jsme v odstavcích výše nabádali k výběru kvalitních produktů. Myslete ale na to, že ne každý má finance na to obdarovat vás darem za tisíce korun. Jistě přijdete i na levnější dárky, které vám udělají radost.

Na druhou stranu jsou rodinní příslušníci, kteří na vaši svatbu šetří od chvíle, kdy jste se narodili. Zkuste se s nimi poradit, aby neutratili desetitisíce třeba za porcelánový čajový servis, který poletí rovnou do sklepa, když potřebujete zrekonstruovat koupelnu.

Pokud máte i vy nějaké dobré tipy na originální dary, které se osvědčily, budeme rádi, když nám je napíšete do komentářů.
My vám přejeme, abyste si svou svatbu užili, ať už dostanete cokoliv.

Sdílejte
Předchozí článekJak vybrat dárek pro předčasně narozené miminko
Další článekVýbavička pro miminko

BEZ KOMENTÁŘE

ZANECHAT ODPOVĚĎ