Co si přát k Vánocům

0
17

Váháte, co si máte přát k Vánocům? Nic vás nenapadá a vaši blízcí už na vás tlačí? Podívejte se, co si právě dnes přidali na svůj wishlist uživatelé VOLO wishlistu.

Dneska přemýšlíte co k Vánocům a přitom vás přes rok zaujalo tolik zajímavých věcí. Začněte používat appku VOLO wishlist a tvořte si svůj seznam přání po celý rok.
Až přijdou Vánoce, více přesně co si přát a pošlete odkaz na wishlist celé rodině, aby si každý zarezervoval, co vám koupí.

Co si mám přát k Vánocům?

Co si přát k vánocům, co k Vánocům, co si přát na Vánoce a co mám chtít k Vánocům jsou jedny z nejvyhledávanějších slovních spojení již od časného podzimu. My pro vás ale máme snadnou radu. Podívejte se, co si přejí ostatní lidé v ČR.
Nejedná se o výběr od obchodníka a tipy na dárky, na kterých někdo bude mít maximální marži. Jsou to přání skutečných lidí, kteří si je právě teď přidali na svůj seznam vánočních přání.

Jak říct, co si přeju k Vánocům

Když už vím, co si přeju, je ještě potřeba to nějak říct rodině. A ideálně tak, aby to nepopletli. Ideálním nástrojem je seznam přání. Na VOLO wishlistu si můžete specifikovat konkrétní přání, včetně URL na eshop a zdůraznění preferovaných barev. Pak už jen pošlete odkaz na wishlist rodině a oni si mohou dárky tajně zarezervovat, aniž víte, kdo co koupí. Stále tak zůstává prostor pro překvapení, protože nevíte, co ze seznamu dostanete.

Co si mám přát na Vánoce

Jedna věc je najít inspiraci na dárky, druhá ale je, aby to rodina nepopletla 🙂
https://www.youtube.com/embed/F_QSS0UU8Uc

Po přihlášení uvidíte více tipů

Nepřihlášeným uživatelům ukazujeme pouze výběr z tipů na vánoční dárky. Vytvořte si účet a dopis Ježíškovi napíšete za pár minut díky nepřeberné inspiraci…

Co mám chtít k Vánocům?

Inspirujte se přáními lidí, kteří vědí, co chtít na Vánoce pod stromeček. Tipy na dárky aktualizujeme každou hodinu. https://www.youtube.com/embed/HMr9SJ0VXd4

Co chci na Vánoce

Na VOLO wishlistu si můžete tvořit nejenom seznamy svých vánočních přání, ale také tipy, co chci k Vánocům pro všechny členy rodiny. Přidávat můžete přání z jakéhokoliv eshopu.
Co si přeji k Vánocům musím vědět hlavně já sám. Ale VOLO mi vše ulehčí. Vidím zde co si přejí muži i co si přejí ženy v ČR a snadno se inspiruji.

Sdílejte
Předchozí článekCo koupit příteli k narozeninám?
Další článekDárek holce k narozeninám

BEZ KOMENTÁŘE

ZANECHAT ODPOVĚĎ