NÁŠ TIP: Sněžné brusle Sled Dogs

KUPTE TADY

Zima je pro inline bruslaře smutné období, protože jim končí sezona jejich oblíbeného sportu. Proč se ale omezovat na léto, když jsou tu sněžné brusle?

Prodejce a provozovatel půjčovny těchto bruslí na sníh Daniel Fajmon říká:

„Ještě jsem neviděl bruslaře, který by po vyzkoušení Sled Dogs nebyl absolutně nadšený!“

Zkušení bruslaři budou na Sled Dogs jako doma a naučí se je ovládat v podstatě ihned. Zamilují si je i ti, které lyže nebaví.

Vše, co je možné dělat na inline bruslích je možné dělat i na Sled Dogs. Takovou volnost pohybu na lyžích ani snowboardu prostě nezískáte…

Nechcete investovat do nákupu? Darujte dárkový poukaz na zapůjčení Sled Dogs.

Nezapomeňte si přečíst náš článek Jak vybrat Sled Dogs.

 

Prodej sněžných bruslí Sled Dogs

Půjčovna sněžných bruslí Sled DOgs

 

 

 

Sluchátka na brusle

KUPTE TADY

Pokud váš bruslař rád jezdí sám, pravděpodobně za jízdy poslouchá hudbu, která dodá jeho jízdě ten správný rytmus a atmosféru. Potěšte ho kvalitními sportovními sluchátky, které nebudou za jízdy vypadávat z uší.

TIP: Bluetooth sluchátka jsou bezdrátová, což je obzvláště při sportu velmi pohodlné, protože drát nepřekáží pohybu.

Sluchátka na bruslení
Kvalitní Bluetooth sluchátka

Sportovní pouzdro na mobil

KUPTE TADY

Ruku v ruce se sluchátky jde telefon, ze kterého se bude hudba přehrávat. Kapsička na ruku je velmi praktický doplněk. Bruslař se tak nemusí bát, že telefon vytrousí z kapsy a zároveň ho má pořád po/na ruce.

sportovní pouzdro na mobil
Skvělý pomocník pro každý sport!

Batoh na brusle

KUPTE TADY

Kvalitní zavazadlo se vždy hodí. Obzvláště, pokud váš bruslař nedisponuje autem a musí za bruslením kousek popojet hromadnou dopravou. Batoh, ke kterému se dají snadno připnout brusle je velkou pomocí.

Batoh pro bruslaře
Bruslařský batoh

Obal na brusle

KUPTE TADY

Z podobného soudku je i obal na brusle. Chrání brusle před prachem a otlučením při skladování. Ocení ho také ti bruslaři, kteří za bruslením popojíždějí autem.

Obal na brusle
Obal je velmi praktický bruslařský doplněk

 

Sportovní hodinky

KUPTE TADY

Pomozte svému bruslaři lépe sledovat jeho výkony na bruslařské dráze. Sportovní hodinky mají dnes už opravdu mnoho funkcí, mezi které patří např. měření tepové frekvence, krokoměr, měření ujeté vzdálenosti, výpočet spálených kalorií, intervalový trénink, měření rychlosti, měření tempa, záznam trasy apod. Existují v mnoha různých designech, které budou slušet ženám i mužům.
Přečtěte si článek Jak vybrat sportovní hodinky!

Hodinky pro bruslaře
Sportovní hodinky jsou skvělým dárkem pro bruslaře

 

Kniha o bruslení

KUPTE TADY

Pokud váš bruslař neprošel profesionálním tréninkem a je to spíše bruslař samouk, jistě ocení knihu, která mu pomůže zlepšit techniku. Na výběr je mnoho různých titulů. Stačí si vybrat…

Knihy o bruslení
Knihy pomohou bruslařům zlepšit techniku.

 

Kvalitní ložiska

KUPTE TADY

Tento dárek asi není úplně vhodný pro profi bruslaře, kteří pravděpodobně už mají velmi kvalitní vybavení. Pokud ale kupujete dárek pro někoho, kdo s bruslením teprve nedávno začal, nebo si nemůže dovolit do svého vybavení tolik investovat, kvalitní ložiska bruslí ho jistě potěší. Ložiska totiž dokáží mnohonásobně zvýšit kvalitu a rychlost bruslení.

Jak vybrat ložiska bruslí
Kvalitní ložiska jsou základ rychlého bruslení.

 

Ponožky do bruslí

KUPTE TADY

Ponožky? Od Ježíška? No jasně! Ti, kteří někdy měli puchýře a odřené nohy z bruslí ví, že kvalitní ponožky jsou základ. Jsou zesílené na těch správných místech, takže bruslařům poskytnou pohodlnou jízdu. A jak všichni víme, ponožek není nikdy dost!

Ponožky na bruslení
Bruslařské ponožky zabrání odřeninám a puchýřům.

 

TIP pro ženy a dívky: Quad kolečkové brusle

KUPTE TADY

Quad kolečkové brusle jsou momentálně velkým hitem. Pokud je vaše bruslařka milovnicí retra nebo jí prostě chcete bruslení oživit, Quad kolečkové brusle pro ní boudou skvělým dárkem.

dárky pro bruslařky
Retro Quad brusle

Móda 80. let je se vrací, tak není divu, že na tyto brusle poslední dobou narážíme na každém kroku. Podívejte se, jak vypadají v praxi například v tomto videoklipu:

 

Věříme, že jste si z našich tipů vybrali ten pravý dárek pro vašeho bruslaře. Ať už koupíte sněžné brusle nebo jen nějakou drobnost, dříme vám palce, aby měl váš dárek úspěch.

Máte ještě další nápady na perfektní dárky? Napište nám do diskuze!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sdílejte
Předchozí článekJak dostávat lepší dárky
Další článekSled Dogs Snowskates - hit této zimy

1 komentář

ZANECHAT ODPOVĚĎ