Úplně nejjednodušší je psát dopisy Ježíškovi online. K tomu ti skvěle poslouží vánoční aplikace Tomikup, kterou můžeš požívat na mobilu i na počítači.

tlačítko ke stažení aplikace tomikup
Stáhněte si Tomikup do iPhonu!
Nákupní seznam pro Android mobil
Stáhněte si Tomikup do telefonu s Androidem.

Ano, víme, že klasický způsob, jak psát dopis pro Ježíška je napsat přání na papír, dát papír do obálky a odnést na poštu. Jaká je ale spolehlivá adresa na Ježíška? A jak si můžeš být jistý, že se dopis neztratí? Napsáním přání do aplikace Tomikup zajistíš, že se tvůj dopis nikam nezatoulá a dostane se do těch pravých rukou.

seznam vánočních přání
Dopis pro Ježíška

Jak to funguje?

Ptáš se, jak napsat dopis pro Ježíška přes Tomikup? Nejdříve se musíš zaregistrovat, aby Ježíšek věděl, komu dárky nadělit (vyplníš jméno, email, heslo a můžeš zadat i pár informací o sobě). Pak už můžeš začít vyplňovat svá přání. Pokud si chceš být jistý, že Ježíšek opravdu koupí přesně to, co chceš, můžeš k jednotlivým přáním přidat obrázek i odkaz na konkrétní produkt. Do poznámky napiš třeba v jaké barvě by se ti dárek líbil nebo proč si zrovna tuhle hračku přeješ.

Vánoční aplikace
Klikněte a napište dopis pro Ježíška

Nezapomeň sdílet s rodiči!

Až budeš mít vyplněná všechna svá přání, nezapomeň o aplikaci říct rodičům a popros je, aby se na Tomikup také zaregistrovali. Je totiž možné, že ti Ježíšek přinese pod stromeček jen část dárků. Všichni tví přátelé v aplikaci uvidí, co si přeješ a zbytek svých přání dostaneš třeba k narozeninám. Nezapomeň si tedy přidat do přátel mámu, tátu, babičky i kamarády!

vánoční dárky
Takto vypadá tvé přání na Tomikupu.

Napiš letos přání Ježíškovi na Tomikup. On i tvoji rodiče to jistě ocení!

Sdílejte
Předchozí článek5 nejlepších dárků pro hokejisty
Další článekKdy napsat Ježíškovi?

2 KOMENTÁŘE

ZANECHAT ODPOVĚĎ