Vánoce jsou za dveřmi a všichni si lámeme hlavu s dárky pro naše blízké. Problém nastává, když máme obdarovat někoho, jehož největšímu koníčku vůbec nerozumíme. Máte doma hokejistu, ale sami o hokeji nevíte zhola nic? Nezoufejte! Máme pro vás skvělé tipy.

NÁŠ TIP! Sněžné brusle Sled Dogs

Bruslení k hokeji neodmyslitelně patří a hokejisté ho milují. Proč jim ho tedy nedopřát i na sjezdovce?

Sněžné brusle jsou žhavou novinkou letošní zimy a budou nejlepším dárkem pro každého zapáleného bruslaře. Přijdou vhod hlavně těm hokejistům, kterým trenéři z obavy ze zranění nedovolují lyžovat. Sled Dogs Snowskates jsou naopak hokejovými trenéry doporučovány, jako ideální tréninkový doplněk. Navíc je s nimi na svahu opravdu zábava, takže za nás je to pro hokejisty opravdu skvělý dárek!

Pokud nechcete moc investovat, darujte voucher na zapůjčení Sled Dogs.

Přečtěte si také článek o tom, jak vybrat Sled Dogs Snowskates.

Kupte tady

Při našem průzkumu jsme nenašli hokejistu nebo bruslaře, který by tyhle brusle nechtěl mít doma. Zaručeně tedy nesáhnete vedle…

Tréninkové pomůcky pro hokejisty

Těžko na cvičišti, lehko na bojišti!

Chtěl by váš hokejista věnovat více času tréninku, ale náhodo nemáte na zahradě ledovou halu? Nevadí! Existují tréninkové pomůcky, se kterými si vystačí i bez ledu. Stačí si vybrat! My doporučujeme kluzkou desku pro nácvik střelby.

Kupte tady

Dárek pro hokejistu
Tréningová odpalová plocha patří mezi nejlepší dárky pro hokejisty.

Nová hokejová výstroj

Pokud je váš hokejista opravdu aktivní hráč, jistě má ve své výbavě něco, co by už potřebovalo vyměnit. Zkuste nenápadně nahlédnout do tašky s výstrojí nebo se opatrně zeptat spoluhráčů.

Výstroj bude i skvělým dárkem pro amatérštější hokejisty. Ti pravděpodobně příliš mnoho vybavení mít nebudou, takže budete mít jednodušší výběr.

Kupte tady

Dárky pro hokejisty
Nová výstroj je skvělý dárek pro hokejistu.

Vtipné hokejové tričko

Pokud je váš hokejista opravdový srdcař, bude chtít být hokejistou v „civilu“. Pořiďte mu tričko, díky němuž bude každý vědět, s kým má tu čest.

Kupte tady

dárek pro hokejistu tričko
Vtipné tričko pro hokejisty

Sportovní výživa

Naprostá většina zapálených sportovců více či méně řeší správnou výživu. Proto budou mít jistě radost, když si rozbalí nějaké doplňky stravy pro sportovce. Ať už pořídíte proteinový prášek nebo iontové nápoje, jistě to bude ten správný dárek pro hokejistu.

Kupte tady

Dárky pro hokejisty
Dárkové balení proteinových tyčinek – skvělý dárek pro každého sportovce

Merchandising oblíbeného týmu

Ať už váš hokejista fandí komukoliv, jistě mu udělá radost dres oblíbeného týmu. K sehnání jsou dresy v podstatě všech týmů včetně českých retro dresů. Obchody často nabízejí možnost nechat na záda natisknout libovolný text např. jméno obdarovaného, jeho věk atd.
Kromě dresů jsou k dostání samozřejmě i jiné suvenýry jako například kšiltovky, sběratelské figurky, puky apod.

Kupte tady

 

dárek pro hokejistu
Dres oblíbeného týmu jako dárek pro hokejistu.

 

Slíbili jsme vám sice jen 5 tipů na dárky, ale nemůžeme si pomoct… Tady máte další dva.

Poukaz na masáž

Hokejový tréning je namáhavý a tělu dá pořádně zabrat. Masáže má rád skoro každý a kvalitní masáž po sportovní výkonu může odstranit mnoho bolesti. Jakou masáž zvolit jako dárek pro hokejistu? Zkuste najít masáž sportovní!

Pokud se váš hokejista potýká i s nějakým zraněním z boje, ocení jistě i rehabilitační cvičení.

Kupte tady

Dárek pro hokejistu
Masáž uleví sportem unaveným svalům.

Lístky na hokejový zápas

Každý hokejista má jistě nějaký oblíbený tím, který rád uvidí hrát na živo. Pokud víte, které týmy vedou u vašeho hokejisty, zkuste zapátrat na internetu a najít nejbližší zápas! Když lístky zkombinujete ještě s poukazem na večeři před zápasem, úspěch bude zaručen.

Kupte tady

dárek pro hokejistu
Vezměte svého hokejistu na zápas jeho oblíbeného týmu!

Věříme, že vám naše tipy na dárky pomohly a že jsme tímto článkem předešli neštěstí, jaké můžete vidět na následujícím videu 🙂

Držíme tedy palce s výběrem! Ať už koupíte sněžné brusle nebo jen hokejové ponožky 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sdílejte
Předchozí článekZábava na svatbu
Další článekDopis pro Ježíška

BEZ KOMENTÁŘE

ZANECHAT ODPOVĚĎ